Schouwburg Amphion Doetinchem

De volgende zaken verzorgen wij voor Schouwburg Amphion:

  • Alle theaterbuffet en theaterdiners
  • Diverse buffetten voor de business club van Amphion en bedrijven die Amphion afhuren bijvoorbeeld de  Nederlandse motorbond, waar wij dan een walking diner verzorgen van 8 gangen voor ongeveer 900 personen.
  • Vng congres verzorgd 1800 personen, 17 buffetten met allemaal een eigen thema. De organisatie van dit evenement gaf te kennen dat wij dit beter deden dan de grote jongens.

Schouwburg Amphion:

Amphion is de grootste schouwburg in de Achterhoek en de derde in Gelderland. Amphion is zeer veelzijdig. Naast een fantastische programmering in het theater is de Schouwburg ook zeer actief als locatie voor beurzen, congressen, lezingen, presentaties, business clubs etc. etc.  Tevens verzorgd het een breed scala aan horeca en catering faciliteiten in de breedste zin van het woord. Wij als Partycentrum Terhorst mogen ons als zeer betrokken vermelden bij deze activiteiten. Een bijzondere uitdaging is het Walking diner met 8 gangen voor maar liefst 900 personen. Tevens verzorgen we het “Avondje Theater Compleet” (ATC). Voorafgaand aan de voorstelling serveren hierbij 3 en/of 4 gangen menu’s om de ACT avonden een bijzondere dimensie te geven. Ook verzorgen we veel bedrijfsbuffetten. Vaak werken we hierbij nou samen met de ondernemen die zijn gasten compleet wil bedienen.

Kortom: Partycentrum Terhorst en Amphion Schouwburg ervaren elkaar, vaak in combinatie met ondernemers, als partners die elkaars kwaliteit op waarde waarderen en benutten .

Ga terug naar Referenties