Buffet Cuisine
In de zaal: € 18,50 per persoon
Catering: € 19,50 per persoon
Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 25 personen. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.
Warme gerechten:
- Gegrilde beenham
- Zachte mosterdsaus
- Jachtsaus met champignons
- Bourgondisch stoofpotje
- Kipreepjes in tropische saus
- Gekruide gebakken aardappels
Aanvullend:
- Gevulde eieren
- Stokbrood met kruidenboter
Salades & Rauwkosten:
- Huisgemaakte vleessalade
- Ham-prei salade met paprika-sinaasappelsaus
- Witte kool met komkommer en yoghurt-knoflooksaus
- Zalmsalade
- Hollandse haringen met uitjes
- Tagliatelle met een mix van zeevruchten
Dessert:
In de zaal:
- Huisgemaakt ijs met warme kersen chocolade saus en slagroom € 4,50 p.p.
- Dessertbuffet ijs, luxe puddingen, bavarois en parfait € 7,50 p.p.
- Diverse luxe puddingen, zoete Ricotta met bosvruchten Tiramisu € 7,50 p.p.
- Aardbeien bavarois en herencrème € 4.50 p.p.