Buffet Culinair
In de zaal: mogelijk vanaf minimaal 30 personen. € 44,50 per persoon. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.
Catering: op aanvraag
Vooraf aan de tafel geserveerd:
U heeft de keuze uit één van onderstaande gerechten:
- Cocktails van Krab, Meloen en Kip of Zalm
- Carpaccio van Ossenhaas
- Sushi combinatie
- Heldere bouillonsoep of gebonden soep naar keuze
Salades & Rauwkosten:
- Salade buffet van exclusieve sla-soorten
- Naar uw keuze: gevulde olijven, tapas, geitenkaas, mozzarella, baconcroutons, trostomaatjes, noten, exotische vruchten en verse kruiden overgoten met 3 soorten dressings.
- Daarnaast kunt u een viertal rauwkosten zelf uitkiezen.
Vleesgerechten:
- Rundvlees met champignons
- Gevulde varkensrollade met provinciale saus
- Varkenshaasmedaillons met abrikozensaus
- Marmerschinken met milde paprikasaus
- Ossenhaas ( ter plaatse bereid )
Gebakken krieltjes
Aardappels met tomaat gegratineerd met kaas
Visgerechten:
- Warme botervis met een kreeftensaus en garnalen
- Tilapiafilet gevuld met zalm in limoensaus
- Tonijn met zongedroogde tomaatjes en basilicum
- Garnalen met mango en limoensaus
- Gerookte zalm of Heilbot met citroen
- Zalmsalade
- Verse gekookte zalm
- Pasta met zeevruchten
Aanvullend:
- Verse Bowl van seizoensfruit
- Stokbrood
- Mini broodjes met kruiden boter
Grande Dessert:
Zeer luxe dessertbuffet, bestaande uit:
- IJs
- Luxe puddingen
- Bavarois
- Parfait