Buffet Culinair

In de zaal: mogelijk vanaf minimaal 30 personen. € 44,50 per persoon. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.
Catering: op aanvraag

Vooraf aan de tafel geserveerd:

U heeft de keuze uit één van onderstaande gerechten:

  • Cocktails van Krab, Meloen en Kip of Zalmimage16431
  • Carpaccio van Ossenhaas
  • Sushi combinatie
  • Heldere bouillonsoep of gebonden soep naar keuze

Salades & Rauwkosten:

  • Salade buffet van exclusieve sla-soorten
  • Naar uw keuze: gevulde olijven, tapas, geitenkaas, mozzarella,  baconcroutons, trostomaatjes, noten, exotische vruchten en verse kruiden overgoten met 3 soorten dressings.
  • Daarnaast kunt u een viertal rauwkosten zelf uitkiezen.

Vleesgerechten:

  • Rundvlees met champignons
  • Gevulde varkensrollade met provinciale saus
  • Varkenshaasmedaillons met abrikozensaus
  • Marmerschinken met milde paprikasaus
  • Ossenhaas ( ter plaatse bereid )
    Gebakken krieltjes
    Aardappels met tomaat gegratineerd met kaas

Visgerechten:

  • Warme botervis met een kreeftensaus en garnalen
  • Tilapiafilet gevuld met zalm in limoensaus
  • Tonijn met zongedroogde tomaatjes en basilicum
  • Garnalen met mango en limoensausimage616
  • Gerookte zalm of Heilbot met citroen
  • Zalmsalade
  • Verse gekookte zalm
  • Pasta met zeevruchten

Aanvullend:

  • Verse Bowl van seizoensfruit 
  • Stokbrood
  • Mini broodjes met kruiden boter

Grande Dessert:

Zeer luxe dessertbuffet, bestaande uit:

  • IJs
  • Luxe puddingen
  • Bavarois
  • Parfait