Buffet van ‘de Mulder’

image1654
In de zaal: € 21,50 per persoon
Catering: €22.50 per persoon
Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 25 personen. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.

Buffet:

  • Gevulde varkensrollade in een fijne jus,

  • Marmer schinken met paprikasaus,
  • Een kipgroente schotel,
  • Fijn gemarineerde spare ribs,
  • Gebakken aardappels met spekjes.

Salades & Rauwkosten:

  • Hors d’oeuvre,
  • Tagliatelle met groene pesto,
  • Tricolere met rode pesto,
  • Twee soorten rauwkost,
  • Diverse soorten fruit,
  • Meloen variété,
  • Haringsalade,
  • Tonijn schotel,
  • Gerookte zalm.

Extra´s:

  • Stokbrood en toastbrood met boter
  • Dessert:

  • Huisgemaakt ijs met warme kersen, chocoladesaus en slagroom € 4,50 p.p.
  • Dessertbuffet ijs, luxe puddingen, bavarois en parfait € 7,50 p.p.