Buffet Varrier
In de zaal: € 27,50 per persoon
Catering: € 28,50 per persoon
Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 30 personen. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.
Warme gerechten:
- Gegrilde Gelderse Achterham met honing tijmsaus,
- Geschnetzeltes in een romige saus van champignons,
- Boeuf bourguignon met rode wijn en verse groenten,
- Kipsaté met zachte satésaus,
- Gehaktballetjes met zoetzure rode saus,
- Gegrilde kipstukjes met paprika, prei en champignons,
- Vis in een fijne kruidensaus met limoen/citroen.
Bijgerechten:
- Gebakken aardappelen
- Warme witte rijst of
- Romige aardappelpuree
Salades en Rauwkosten:
- Huisgemaakte vleessalade,
- Ham-prei salade met een paprika-sinaasappelsaus,
- Kerriesalade met rozijnen en ananas,
- Witte kool met een yoghurt-knoflook kruidensaus,
- Tomaat met mozzarella, rode ui en olijven,
- Tortellinisalade met ham en kaas,
- Fruitschaal met perziken ananas en mirabellen,
- Meloen met Ardennen ham,
- Griekse Krautsalade,
- Gevulde eieren.
Visgerechten:
- Zalmsalade,
- Krab variatie,
- Haring met uitjes,
- Gerookte forel,
- Gerookte zalm,
- Tagliatelle met zeevruchten,
- Stokbrood of mini broodjes met Kruidenboter.
Dessert:
Huisgemaakt ijs met warme kersen, chocoladesaus en slagroom € 4,50 p.p.
Dessertbuffet ijs, luxe puddingen, bavarois en parfait € 7,50 p.p.