Buffet Varrier

image1630
In de zaal: € 27,50 per persoon

Catering: € 28,50 per persoon
Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 30 personen. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.

Warme gerechten:

  • Gegrilde Gelderse Achterham met honing tijmsaus,
  •  Geschnetzeltes in een romige saus van champignons,
  •  Boeuf bourguignon met rode wijn en verse groenten,
  •  Kipsaté met zachte satésaus,
  •  Gehaktballetjes met zoetzure rode saus,
  •  Gegrilde kipstukjes met paprika, prei en champignons,
  •  Vis in een fijne kruidensaus met limoen/citroen.

Bijgerechten:

  • Gebakken aardappelen
  • Warme witte rijst of
  • Romige aardappelpuree

Salades en Rauwkosten:

  • Huisgemaakte vleessalade,
  • Ham-prei salade met een paprika-sinaasappelsaus,
  • Kerriesalade met rozijnen en ananas,
  • Witte kool met een yoghurt-knoflook kruidensaus,
  • Tomaat met mozzarella, rode ui en olijven,
  • Tortellinisalade met ham en kaas,
  • Fruitschaal met perziken ananas en mirabellen,
  • Meloen met Ardennen ham,
  • Griekse Krautsalade,
  • Gevulde eieren.

Visgerechten:

  • Zalmsalade,
  • Krab variatie,
  • Haring met uitjes,
  • Gerookte forel,
  • Gerookte zalm,
  • Tagliatelle met zeevruchten,
  • Stokbrood of mini broodjes met Kruidenboter.

Dessert:

Huisgemaakt ijs met warme kersen, chocoladesaus en slagroom € 4,50 p.p.
Dessertbuffet ijs, luxe puddingen, bavarois en parfait € 7,50 p.p.