Feesten en Partijen

Zalen en locatie:

Partycentrum Terhorst: Compleet van A tot Z!

De geschiedenis van Partycentrum Terhorst ligt vlak tegen de Duitse grens in het prachtige Gelderse Netterden en daar zijn we trots op. Tevens zijn we ook ontzettend trots op onze ontwikkeling als compleet Partycentrum. Vroeger was uitsluitend het café de plek waar het gebeurde. Nu, 105 jaar verder, verzorgen we onze klanten van A tot Z.

Compleet Partycentrum van A tot Z!

Op onze sfeervolle locatie in Netterden verzorgen we in een grote en 2 kleinere zalen en een prachtige buiten locatie alle mogelijke feesten en partijen van 10 tot 300 personen.  Ook de sfeer en ambiance van de pittoreske dorpssfeer in Netterden draagt bij aan de uitzonderlijke beleving van uw evenement.

Onze accommodatie in de Achterhoek is met zijn moderne keuken tevens de uitvalsbasis voor alle catering  op de door u gewenste locatie. Van klein tot groot, voor particulieren tot bedrijven en van goed tot exclusief zorgen wij voor culinaire hoogstandjes  die uw wens en verwachting  gegarandeerd zullen overtreffen.

Ooit hebben we wel eens overwogen het bedrijf te verhuizen om met name onze catering commercieel en logistiek dichter bij onze klanten te brengen. De moderne media middelen als internet en social media en onze strategische ligging vlak bij Doetinchem en de autobaan aan de Duitse grens (Emmerich) hebben deze gedachten echter verdrongen en achterhaald.

De unieke, van alle faciliteiten voorziene accommodatie, zoals in Netterden, is door de jaren voor velen een zeer gewaardeerde en vindbare oase van rust gebleken, welke, mede op voorspraak van onze klanten, niet verloren mag gaan.

We nodigen u van harte uit onder het genot van een kop koffie deze ervaring met ons te delen.

Feestarrangementen

v.a. € 21,50Lees meer

Hapjes & Salades

v.a. € 1,10Lees meer

Buffet Culinair

v.a. € 44,50Lees meer

Buffet Varrier

v.a. € 27,50Lees meer

Buffet van ‘de Mulder’

v.a. € 21,50Lees meer

Buffet Cuisine

v.a. € 18,50Lees meer

Achterhoeks Hambuffet

v.a. € 18,50Lees meer

Saison Buffet

v.a. € 17,50Lees meer

Hapjes Buffet

v.a. € 15,50Lees meer

Italiaans Buffet

v.a. € 24,50Lees meer

Tappas Buffet

v.a. € 22,50Lees meer

Brunch de Luxe

v.a. € 21,50Lees meer

Winterkost Buffet

v.a. € 21,50Lees meer

Barbecue

v.a. € 16,50Lees meer

Budget Buffet

v.a. € 12,50Lees meer

Diner

v.a. € 27,50Lees meer

Lunch

v.a. € 12,50Lees meer

Broodjesbar

Lees meer