Trouwen

Wat is daarop uw antwoord?

Dat we een unieke locatie zijn voor trouwfeesten is iets dat we met gepaste trots mogen zeggen. Niet alleen Partycentrum Terhorst, maar ook “ons” unieke dorp, Netterden in de Gelderse Achterhoek, leent zich absoluut, onderscheidend en exclusief, voor een bruiloftsfeest die u zich altijd zult herinneren als de belangrijkste en mooiste dag in uw leven.

Naast onze kleine zalen en, naar wens en sfeer aanpasbare, grote  zaal  (tot 300 personen) hebben we een prachtig en sfeervol “groen” buitenverblijf waar o.a. veel huwelijken worden voltrokken. Het buitenverblijf kan uiteraard ook concreet worden betrokken bij de festiviteiten van de bruiloft.trouwen_huwelijk_partycentrum-terhorst_netterden

Naast de toenemende traditionele huwelijken ervaren en herkennen we een nieuwe trend in  huwelijksvoltrekkingen. Mensen trouwen vaak op latere leeftijd en soms ook , ter bevestiging van de liefde, voor een tweede keer.

Zoals we, als locatie uniek zijn, spelen we ook graag in op uw onderscheidende wensen die daar bij horen. Niets is bij ons onmogelijk en uw mooiste dag van uw leven is bij ons in goede handen.

We zullen er alles aan doen om het “ja” woord, dat volgt op de cruciale vraag van : “wat is daarop uw antwoord” die dimensie mee  te geven die u er van verwacht.

Feestarrangementen

v.a. € 21,50Lees meer

Hapjes & Salades

v.a. € 1,10Lees meer

Buffet Culinair

v.a. € 44,50Lees meer

Buffet Varrier

v.a. € 27,50Lees meer

Buffet van ‘de Mulder’

v.a. € 21,50Lees meer

Buffet Cuisine

v.a. € 18,50Lees meer

Achterhoeks Hambuffet

v.a. € 18,50Lees meer

Saison Buffet

v.a. € 17,50Lees meer

Hapjes Buffet

v.a. € 15,50Lees meer

Italiaans Buffet

v.a. € 24,50Lees meer

Tappas Buffet

v.a. € 22,50Lees meer

Brunch de Luxe

v.a. € 21,50Lees meer

Winterkost Buffet

v.a. € 21,50Lees meer

Barbecue

v.a. € 16,50Lees meer

Budget Buffet

v.a. € 12,50Lees meer

Diner

v.a. € 27,50Lees meer

Lunch

v.a. € 12,50Lees meer

Broodjesbar

Lees meer