Diner
In de zaal: mogelijk vanaf minimaal 10 personen. Diner voorstel, alle varianten zijn mogelijk vanaf € 27,50 per persoon.
Catering: In speciaal overleg
Andere soorten groenten of aardappelen geen probleem.
Wij vervullen graag uw wensen.
Als u een warm en koud voorgerecht neemt rekenen wij een toeslag van €3,50
Voorgerecht:
- Carpaccio van Ossenhaas of Rundvleessalade,
- Cocktail van Kip, Garnalen, Zalm, Meloen of Krab
Warm:
- Heldere bouillonsoep of een gebonden soep,
met keuze uit veel soorten - Pasteitje van vlees- of kipragout
Hoofdgerecht:
U kunt kiezen uit:
- Rundvlees en Varkensvlees
- Ossenhaas en Varkenshaas
- Zalmmoot en gevulde Tilapiafilet
Bijgerechten:
- Slasoorten met dressing en crouton,
- Witlof met ham en kaas,
- Boontjes in spek gerold,
- Gebakken champignons,
- Gebakken aardappelen,
- Verse Krieltjes,
- Fruit,
- Appel of Abrikozen compote.
Dessertkeuze:
- Grand dessert met eigen gemaakt ijs,
Bavarois, pudding met koelie of patisserie. - Als afsluiting koffie met een bonbon.