Italiaans Buffet
In de zaal: € 24,50 per persoon
Catering: € 25,50 per persoon
Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 30 personen. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.
Italiaanse warme gerechten:
- Pollo spezzatino al Forno (Aardappelen met kip en veel Italiaanse kruiden),
- Melenzane alla Parmezane (Aubergines met tomatensaus en parmezaanse kaas),
- Lasagne Bologna (Lasagnebladen met bolognesesaus),
- Spinazie Fortenlinie (Spinazietaart met ravicottakaas).
Italiaanse pasta’s & sauzen:
- Fussili Tricolore,
- Penne Rigate,
- Tagiatella,
- Pomodorisaus,
- Formaggisaus,
- Carbonarasaus.
Italiaanse salades & rauwkosten:
- Vitello Tonato,
- Tonijnsalade met tomaat en sperziebonen,
- Italiaanse salami met carpaccio-dressing,
- Groene Pasta salade met pesto en groene olijven,
- Rode Pasta salade met trostomaatjes en rozemarijn,
- Parma ham met meloen,
- Tomaat, fetakaas, rode ui en olijven,
- Gevulde tortelini met ham en kaas,
- Italiaans ciabattabrood met Pestoboter.
Extra’s:
- Tomaten gratine met aardappelen en kaas
Italiaans Dessert:
kosten: €2,50 p.p.
- Huisgemaakt Italiaans ijs,
- Zoete Ricotta met bosvruchten en Tiramisu.