Italiaans Buffet

In de zaal: € 24,50 per persoon
Catering: € 25,50 per persoon
Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 30 personen. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.

Italiaanse warme gerechten:

  • Pollo spezzatino al Forno (Aardappelen met kip en veel Italiaanse kruiden),
  • Melenzane alla Parmezane (Aubergines met tomatensaus en parmezaanse kaas),
  • Lasagne Bologna (Lasagnebladen met bolognesesaus),
  • Spinazie Fortenlinie (Spinazietaart met ravicottakaas).

Italiaanse pasta’s & sauzen:

image778

  • Fussili Tricolore,
  • Penne Rigate,
  • Tagiatella,
  • Pomodorisaus,
  • Formaggisaus,
  • Carbonarasaus.

Italiaanse salades & rauwkosten:

  • Vitello Tonato,
  • Tonijnsalade met tomaat en sperziebonen,
  • Italiaanse salami met carpaccio-dressing,
  • Groene Pasta salade met pesto en groene olijven,
  • Rode Pasta salade met trostomaatjes en rozemarijn,
  • Parma ham met meloen,
  • Tomaat, fetakaas, rode ui en olijven,
  • Gevulde tortelini met ham en kaas,
  • Italiaans ciabattabrood met Pestoboter.

Extra’s:

image1683

  • Tomaten gratine met aardappelen en kaas

Italiaans Dessert:

kosten: €2,50 p.p.

  • Huisgemaakt Italiaans ijs,
  • Zoete Ricotta met bosvruchten en Tiramisu.