Over ons

Uw feest is onze uitdaging

Het organiseren van uw feest is niet alleen ons vak, maar zeker ook onze uitdaging om de verwachtingen van u en uw gasten meer dan te overtreffen.

Zowel op onze sfeervolle locaties in Netterden (1 grote van 300 pers. en 2 kleinere zalen) als op locatie bij uw bedrijf of bij u thuis zullen wij met een enthousiast en deskundig team uw wensen optimaal vervullen .

Uiteraard spelen onze koks in onze eigen keuken, bekend om hun creativiteit, veelzijdigheid en goede kwaliteit, daarin een grote rol, maar ook geeft ons team al onze party’s letterlijk een passend gezicht., Naast de optimale bediening, maken zij, middels ons uitgebreid assortiment event accessoires uw feest tot een unieke en onvergetelijke beleving.

Het team van Partycentrum Terhorst  staat garant voor een optimaal verzorging van, zowel uw kleine intieme party’s, jubileumfeesten, trouwfeesten, recepties etc. als bedrijfs- en privécatering op locatie. We gaan graag met u in gesprek om uw ultieme wens te herkennen en om te zetten in een unieke herinnering. Niets mag daarbij onmogelijk zijn.

Jan Terhorst en medewerkers

Contact