Saison Buffet
In de zaal: € 17,50 per persoon
Catering: € 18,50 per persoon
Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 25 personen. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.
Warme Gerechten:
- Gegrilde kipstukjes in een provinciaalse saus
- Gehaktballetjes in een tomaten-paprika saus
- Saté van kipfilet en satésaus
Aanvullend:
- Stokbrood en Turks brood met kruidenboter
Salades & Rauwkosten:
- Huisgemaakte Rundvleessalade
- Witte kool met kerrie, ananas en rozijnen
- Griekse Krautsalade
- Fetakaas met tomaat, rode ui en olijven
- Tortellini salade met ham en kaas
- Beenhamsalade met mosterd-honingsaus
- Groenten Quiche met verse pesto
- Gevulde eieren
- Zalmsalade
- Krabsalade met appeltjes
- Haring schaal met uitjes
Dessert:
In de zaal:
- Huisgemaakt ijs met warme kersen, chocoladesaus en slagroom € 4,50 p.p.
- Dessertbuffet ijs, luxe puddingen, bavarois en parfait € 7,50 p.p.
Catering:
- Diverse luxe puddingen zoete Ricotta met bosvruchten Tiramisu € 7,50 p.p.
- Aardbeien bavarois en herencrème € 4.50 p.p.