Saison Buffet

In de zaal: € 17,50 per persoon
Catering: € 18,50 per persoon
Dit arrangement is mogelijk vanaf minimaal 25 personen. De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.

Warme Gerechten:

  • Gegrilde kipstukjes in een provinciaalse saus
  • Gehaktballetjes in een tomaten-paprika saus
  • Saté van kipfilet en satésaus

Aanvullend:

  • Stokbrood en Turks brood  met kruidenboter

Salades & Rauwkosten:

image1676

  • Huisgemaakte Rundvleessalade
  • Witte kool met kerrie, ananas en rozijnen
  • Griekse Krautsalade
  • Fetakaas met tomaat, rode ui en olijven
  • Tortellini salade met ham en kaas
  • Beenhamsalade met mosterd-honingsaus
  • Groenten Quiche met verse pesto
  • Gevulde eieren
  • Zalmsalade
  • Krabsalade met appeltjes
  • Haring schaal met uitjes

Dessert:

In de zaal:

  • Huisgemaakt ijs met warme kersen, chocoladesaus en slagroom € 4,50 p.p.
  • Dessertbuffet ijs, luxe puddingen, bavarois en parfait € 7,50 p.p.

Catering:image1670

  • Diverse luxe puddingen zoete Ricotta met bosvruchten Tiramisu € 7,50 p.p.
  • Aardbeien bavarois en herencrème € 4.50 p.p.