Tappas Buffet

In de zaal:

€ 22,50 per persoon (Deelname minimaal 30 personen)
€ 28,50 per persoon (Deelname minimaal 30 personen) Met front cooking
De gerechten kunnen door de vier seizoenen heen iets wisselen.

Catering: In speciaal overleg.
image16931

Warm:

Quiche,
Visspiesje met pommodori saus,
Glaasje met kip,
Glaasje met marmerschinken.

Koud:

Gevulde broodrollen in diverse soorten,
Olijven met feta kaas, knoflook, amandelen en artisjokken,
Gevulde pepers met romige schapenkaas,
Gevulde champignons,

Pestosoorten met mini knipbrood, olie en zeezout,
American cervelaat op amuseschaaltje,
Vitello tonato op driehoek amuseschaaltje,
Kip met sesam en piri-piri saus aan stokje in flesje,
Italiaanse worst soorten,
Verse ananas met diverse meloensoorten,
Broodsoorten,
Voor iedereen een kopje wit-bruine chocolademousse uit een
grote glazen schaal die door charmante medewerkers tussen
de gasten worden uitgeserveerd.
image1692

Front cooking:

Dit is een extra mogelijkheid waarbij kleine stukjes Ossenhaas, tonijn, varkensvlees in marinade en truffelaardappel door de kok ter plekke worden bereid en uitgeserveerd.